Referenties opdrachtgevers

Referenties van onze opdrachtgevers

De referenties van onze opdrachtgevers zijn voor ons ontzettend belangrijk. Hier gaat het tenslotte om. Graag delen wij deze hier met u, zodat u kunt zien wat de ervaringen uit de praktijk zijn.

Wij werken inmiddels al ruim twee jaar samen met Welke. Bij Welke werken bevlogen, vriendelijke professionals met verstand van zaken. Zij voorzien zowel gevraagd als ongevraagd van goede adviezen, staan klaar om te helpen en denken mee waar nodig. Communicatie verloopt snel, open en eerlijk!
Als trouwe klant van Welke Professionals hebben wij meerdere 2e spoor en outplacementtrajecten aan hen uitbesteed. De zorg is mede vanwege de bezuinigingen een specifiek en moeilijk vakgebied om in te bemiddelen. Welke Professionals is op de hoogte van de specifieke omstandigheden in onze arbeidsmarkt en speelt hier proactief op in. Zo krijgt bijvoorbeeld iedere kandidaat een eigen casemanager en jobhunter aangewezen. Er wordt ondersteuning geboden bij het zoeken naar de juiste vacatures, het personaliseren van het CV en de voorbereiding op sollicitaties. Deze persoonlijke aanpak motiveert, wat volgens ons ook de sleutel naar succes is. Dit vergemakkelijkt en vergroot de kansen op herintreden in de huidige arbeidsmarkt.  Al onze uitbestede trajecten zijn daarom dan ook goed en succesvol verlopen.
In Welke Professionals hebben wij een professionele partner gevonden als het gaat om re-integratie en outplacementtrajecten. Welke is voor ons een betrouwbare, enthousiaste en proactieve organisatie en wij ervaren de samenwerking als erg prettig. Wat ons aanspreekt in de manier van werken van Welke Professionals is een heldere communicatie, een proactieve aanpak die altijd maatwerk is, korte lijnen, snelheid en een professionele terugkoppeling. Daarnaast is Welke laagdrempelig en geven zij vertrouwen aan de medewerkers die aan de slag gaan met een re-integratie of outplacementtraject. Tot slot denkt Welke met je mee en tonen zij veel betrokkenheid.  En dit zijn wat ons betreft de succesfactoren voor een geslaagd traject.
In Welke Professionals heb ik een betrouwbare partner gevonden die mij veel zorgen uit handen neemt. Wij zijn specialist binnen ons vakgebied, Welke Professionals is specialist in het re-integreren van mijn mensen. Het contact is heel persoonlijk en dat geeft vertrouwen, zowel van onze kant als van de kant van mijn werknemers. Ze zitten vol goede ideeën en wij zijn vooral ook erg blij met de korte lijnen. Dat maakt de communicatie bijzonder gemakkelijk en prettig.
Het afgelopen jaar heeft Vivium Zorggroep meerdere 2e spoor en outplacementtrajecten uitbesteed aan Welke Professionals. Wij waren op zoek naar een persoonlijk en laagdrempelig bureau dat voor goede resultaten zorgt. Aan de ene kant voor de opbouw van een dossier dat waterdicht is bij een eventuele aanvraag van een uitkering, aan de andere kant om ervoor te zorgen dat onze medewerkers elders op de arbeidsmarkt nieuwe mogelijkheden krijgen.

Wij waren positief verrast door de gedrevenheid bij alle medewerkers. Niets is teveel, zij staan altijd klaar om vragen te beantwoorden of mee te denken. De samenwerking is prettig en open. Het is heel makkelijk om een medewerker van Welke Professionals aan de telefoon te krijgen of om even langs te gaan. Inmiddels zijn er 2 werknemers met succes herplaatst bij een andere organisatie.

Er wordt zeer veel aandacht besteed aan jobhunting. Dankzij het maatwerk dat Welke Professionals biedt, gaan werknemers zeer snel actief aan de slag met solliciteren.