Organisatie

Onze organisatie

Omdat geen bedrijf en persoon hetzelfde zijn, passen wij onze werkwijze graag aan uw situatie aan. Maatwerk dus. Wij streven er naar onze aanpak volledig aan te laten sluiten op die van de klant. Als verlengstuk. Of zelfs als onderdeel van. De duurzame terugkeer of vervolgstap binnen de carrière van werknemers kan alleen als zowel werkgever als werknemer intensief contact hebben. Met elkaar én met Welke als partner. Dit is onze overtuiging!

Arbeidsmobiliteit is alleen mogelijk door een dynamisch samenspel tussen werkgever, werknemer én wij als dienstverlener. Hierbij anticiperen we voortdurend op veranderende wet- en regelgeving en de ontwikkelingen in de markt. Hiermee lopen wij, samen met onze klanten, voorop.

Dit alles levert aantoonbaar het beste resultaat en langdurige partnerships.

Succes, resultaat en continuïteit zijn een optelsom van inhoud, kennis, professionaliteit en niet in de laatste plaats van kernwaarden. Alles wat wij zeggen en doen komt voort uit:

Transparantie
Alle stappen zijn helder voor iedereen. Wij rapporteren duidelijk en begrijpelijk.

Open- en eerlijkheid
Alleen met openheid behalen we resultaat. We doen niet ingewikkeld en zeggen waar het op staat.

Creativiteit
Geen klassieke paden maar ´out of the box´-oplossingen.

Deskundigheid
Geen goede dienstverlening zonder deskundige medewerkers. Hier selecteren wij op en investeren wij in.

Resultaatgerichtheid
Het doel is werk. Een duurzaam resultaat op een zo kort mogelijke termijn. Daarin gaan we ver.

Ons team is zorgvuldig samengesteld. Constante ontwikkeling is voor ons een voorwaarde om voorop te blijven lopen.

Wij opereren daadwerkelijk als team. We zijn goed opgeleid, divers en multicultureel samengesteld. Dit levert een belangrijke bijdrage aan de begeleiding van werkgever en werknemers. We streven naar een hechte samenwerking, competenties die elkaar aanvullen en een goed evenwicht in kennis en kunde. Met deze combinatie leveren wij u altijd uitstekende dienstverlening én bereikbaarheid.

Onze deskundigen zijn rechtstreeks bij ons in dienst en zijn actief op de volgende (deel)gebieden:
▪Casemanagement
▪ Recruitment
▪ Jobhunting
▪ Coaching
▪Testen en onderzoeken
▪Arbeidsdeskundige dienstverlening
▪ Vitaliteit
▪ Training

Daarnaast beschikken wij over een uitgebreid netwerk van zorgvuldig geselecteerde dienstverleners die ons ondersteunen bij onder andere: schuldhulpverlening, verslavingszorg, juridische ondersteuning, psychologische ondersteuning en arbeidsdeskundigen.