UWV

UWV-trajecten

Werkfit traject

Wanneer je een langere tijd niet meer werkzaam bent geweest en je graag weer aan het werk wilt, kan je via UWV een Werkfit traject bij Welke aanvragen.

Welke Werkfit traject

UWV biedt deze trajecten aan voor werkzoekenden met een Wajong-, WGA- of ZW-uitkering. Het doel is om aan het einde van dit Werkfit traject geen belemmeringen meer te ervaren die een nieuwe baan in de weg staan.

Bekijk onze leaflet voor meer informatie over het Werkfit traject bij Welke.

Naar werktraject

In Naar werk krijg je begeleiding richting een betaalde baan. Ons doel is dan ook om jou duurzaam te plaatsen in werk.

Werken met twee specialisten
In het Naar werktraject werken wij intensief met jou samen.
Er zijn twee vaste aanspreekpunten: de re-integratiebegeleider en de jobhunter, ieder met een eigen specialisme.
De re-integratiebegeleider coacht en verzorgt de diverse trainingen. Ook zet de re-integratiebegeleider testen in, bespreekt de uitslag ervan en begeleidt jou bij alle aspecten binnen het traject. Dit gebeurt op een vertrouwde locatie, bij voorkeur bij jou thuis.
De jobhunter zoekt met en voor jou naar passende vacatures en bedrijven. Daarnaast helpt de jobhunter onder meer bij het opstellen en aanpassen van het cv en de sollicitatiebrieven en voert een sollicitatiegesprekstraining voorafgaand aan elk sollicitatiegesprek.

Netwerk en bemiddeling
Onze coaches en jobhunters hebben een breed en goed onderhouden netwerk. Zij kennen de regio als geen ander. Hiermee worden de kansen op de regionale arbeidsmarkt optimaal benut. Zo bemiddelen wij rechtstreeks binnen diverse branches en sectoren. Maar daar stopt het niet! Wij zoeken ook buiten ons netwerk. Alles gericht op het behalen van duurzaam resultaat.

Vacatures zoeken en solliciteren
Tijdens het traject is er regelmatig contact. Persoonlijk, maar ook op afstand. Om vacatures te zoeken en uit te wisselen krijg je een persoonlijk account in een online vacature- en cliëntmonitoringssysteem. Dit vacaturesysteem is overzichtelijk en eenvoudig. Hier worden de sollicitaties en vervolgacties vastgelegd.
De jobhunter ondersteunt jou bij het zoeken naar mogelijkheden en het solliciteren.