Werkgevers

Welke begeleiding past bij jou.

Als werkgever krijg je vroeg of laat te maken met een werknemer die ziek wordt, niet meer op zijn plaats lijkt te zitten of waar je mee in een conflictsituatie belandt. Dit vaak onbekende proces vraagt om maatwerk. Wat je moet doen als werkgever lees je hier.

Wij van Welke ondersteunen en adviseren tijdens het re-integratieproces, of dit binnen of buiten de organisatie is. Op deze pagina vind je alle informatie over re-integratie 2e- en 3e spoor, outplacement, arbeidsdeskundige dienstverlening, dossierscans en waarom je als werkgever voor Welke moet kiezen als jouw partner op het gebied van re-integratie en arbeidsmobiliteit.

Neem direct contact op
Re-integratie 2e spoor - algemeen
Re-integratie 3e spoor werkgever - algemeen

Re-integratie 3e spoor

Je werknemer heeft reeds een WGA/ZW uitkering en is mogelijk al uit dienst. Of je eigen risico dragen bent of niet, deze werknemer drukt nog jarenlang op de kosten. Regie hebben is hierbij belangrijk. Succesvolle begeleiding van je ex-werkgever naar een passende baan leidt tot enorme kostenbesparing.

Lees verder
Waarom Welke - algemeen
Arbeidsdeskundige

Arbeidsdeskundige

Een arbeidsdeskundige komt in beeld wanneer een werknemer voor langere tijd niet beschikbaar is. De inzet van een arbeidsdeskundige leidt tot een advies over de re-integratie mogelijkheden van de zieke werknemer en welke vervolg stappen genomen dienen te worden.

Lees verder
Dossierscan - algemeen
Waarom Welke

Waarom Welke?

Waarom je moet kiezen voor Welke als jouw partner op het gebied van re-integratie en arbeidsmobiliteit? Bij ons zit snelheid, focus, creativiteit en resultaatgerichtheid in het DNA.

Lees verder